'Strontzakken!' Boksicoon Fury neemt rivalen zwaar onder vuur Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Strontzakken!' Boksicoon Fury neemt rivalen zwaar onder vuur

'Strontzakken!' Boksicoon Fury neemt rivalen zwaar onder vuur

Tyson Fury ging vandaag weer een flink los op zijn beoogde rivalen Oleksandr Usyk en Anthony Joshua. De zigeuner bokskoning met een hart van goud noemt hen beide strontzaken en lafaards, die niet durven te vechten.

Boksicoon Fury gaat wat er ook gebeurt de ring in op 3 december. Wie zijn tegenstander wordt zal hem een worst wezen. In een video die Fury vandaag op Twitter plaatste neemt hij Usyk die teruggekeerd is naar de Oekraïne en Joshua flink op de korrel.

Strontzakken

,,Usyk jij kleine schijtluis, kleine strontzak je praat alleen maar poep. En die andere schijtluis bodybuilder Joshua, dat is een echte strontzak. Die heeft het contract al weet ik veel hoelang om te vechten maar tekent niet", bulderde Fury in zijn video.

Fury ging verder met zijn tirade op Joshua; ,,Jij klein worstje, je durft niet te vechten, je manager is een worstje. Ik heb dit nog nooit gezegd maar jullie zijn allemaal schijthuizen", aldus Fury die zegt koste wat het kost op 3 december de ring in te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws