'Mijn beste knockouts!' Melvin Manhoef blikt terug  op 3 gevechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Mijn beste knockouts!' Melvin Manhoef blikt terug op 3 gevechten

'Mijn beste knockouts!' Melvin Manhoef blikt terug  op 3 gevechten

Melvin Manhoef gaat vanavond voor het laatst de Bellator MMA kooi in. De topvechter staat dan tegenover de gevaarlijke Yoel Romero. Echter staat Manhoef bekend om zijn knock-out kracht, dus beloofd het een spannend gevecht te worden.

Vooruitlopend naar zijn gevecht op Bellator 258 tegen Romero in de 3Arena, blikt Manhoef terug op zijn drie beste knock-outs. Over zijn laatste wedstrijd tegen Romero zegt Manhoef; ,,Dit is wat ik wilde. Het is het laatste gevecht, dus kom met een knal en ga met een knal. "

Het is zoals het is

De knock-out overwinningen die hij al scoorde daar heeft Manhoef er drie van die hijzelf de beste vindt. Ik denk dat het Mark Hunt-gevecht of het Sakuraba gevecht het meest memorabel voor mij zijn en ook het gevecht met Evangelista Santos.

Over zijn vertrek zijn laatste wedstrijd zegt Manhoef; ,,Dit is hoe het is. Ik denk dat mensen van dit gevecht zullen genieten en dat mensen dit gevecht nauwlettend in de gaten houden, dus ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws