UFC-ster Woodley en Fury in gesprek voor boksgevecht in november
Home / Nieuws / Boks Nieuws / UFC-ster Woodley en Fury in gesprek voor boksgevecht in november

UFC-ster Woodley en Fury in gesprek voor boksgevecht in november

UFC-ster Woodley en Fury in gesprek voor boksgevecht in november

Tyron Woodley in gesprek voor zijn boksretour tegen Tommy Fury in november dit jaar. Voormalig UFC-kampioen weltergewicht Woodley komt steeds dichter bij zijn terugkeer.

De UFC-ster is uitgeschakeld sinds zijn rematch met Jake Paul afgelopen december. In dat eerste gevecht in augustus behaalde de YouTuber een controversiële split-decision-overwinning. In het tweede optreden scoorde Paul echter een gemene knock-out in de zesde ronde op Woodley.

Eerder gepland

De voormalige UFC-kampioen weltergewicht had afgelopen december nooit het hoofd moeten bieden aan ‘de YouTuber. Paul was oorspronkelijk gepland om Fury op die avond te ontmoeten. Deze trok zich echter terug uit de wedstrijd, slechts twee weken verwijderd van het evenement vanwege een blessure.

Na dat tweede gevecht werd de Brit opnieuw geboekt voor een gevecht met Paul. Opnieuw werd de wedstrijd afgeblazen. Deze keer werd hun uitje vorige maand geannuleerd omdat Fury geen toegang kon krijgen tot de Verenigde Staten. Er werd gespeculeerd dat de Brit geen toegang kon krijgen vanwege de connectie van zijn familie met de Ierse gangster en bokspromotor Daniel Kinahan.

November

Het lijkt erop dat de twee mannen die aan de YouTuber zijn gelinkt, de volgende keer tegen elkaar kunnen opnemen. “Tyron Woodley is in gesprek om Tommy Fury als volgende te ontmoeten”, zo meld No Smoke Boxing,. Volgens het bericht zou de wedstrijd plaatsvinden op een catchweight.

De wedstrijd met Fury zou waarschijnlijk in november plaatsvinden in Dubai. Het gevecht zou ook plaatsvinden op de undercard van de volgende oefenwedstrijd van Floyd Mayweather. Recente rapporten hebben verklaard dat de bokslegende later dit jaar waarschijnlijk tegenover YouTube-ster Deji zou staan.

Bekijk ook

Afpersing naakt fotos'! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Afpersing naakt fotos’! Bekende kickbokser seksueel roofdier

De kickboks-ster bekend onder zijn strijdnaam

Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video)

Beveiliger is vechtmachine! ‘Kopt winkeldief neer’ (video)

Op sociale media geüploade beelden gingen viraal

'Stelletje idioten!' Karateka's gestraft na verliezen wedstrijden?

‘Stelletje idioten!’ Karateka’s gestraft na verliezen wedstrijden? | video

Er is wat gegil van omstanders lijken zich er mee te willen bemoeien.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page