'Stoppen?' Bokskampioen wil rivaal niet slopen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Stoppen?' Bokskampioen wil rivaal niet slopen

'Stoppen?' Bokskampioen wil rivaal niet slopen

Vasyl Lomachenko schreeuwde naar de hoek van Richard Commey's en vroeg of ze genoeg hadden gezien. De kampioen vroeg of ze klaar waren om het gevecht te stoppen in Madison Square Garden New York.

Het gevecht tussen Lomachenko en Commey was van tevoren al gedoemd om slecht te eindigen voor laatstgenoemde. Commey leek een speelbal in de handen van de Oekraïens bokser en WBO supervedergewicht kampioen.

Moet ik stoppen

Tijdens het gevecht gebeurde er iets ongebruikelijks en leek de Oekraïner medelijden te hebben met Commey, hij vroeg dan ook aan het team van rivaal of hij moest stoppen met het straffen van hun bokser (lees verder onder twitter bericht).

Er kwam geen antwoordt dus bokste 'Loma' vrolijk door tot aan de twaalfde ronde. Uiteindelijk werd de winst toegekend aan Lomachenko via unanieme beslissing va de jury. Met de winst voegt Loma de vacante WBO Inter-Continental lichtgewicht titel toe aan zijn palmares.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws