'Karma!' McGregor reageert op Poirier's  verlies gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Karma!' McGregor reageert op Poirier's verlies gevecht

'Karma!' McGregor reageert op Poirier's  verlies gevecht

Conor McGregor pakte zijn moment eerder vandaag na het verlies van Dustin Poirier tegen UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. De Ier zegt dat zijn oude rivaal niet voorstelt. Ook Nick Diaz liet niets heel van Poirier.

UFC-megasterren McGregor en Diaz zijn de afgelopen zes jaar felle rivalen geweest. Met elk één overwinning op elkaar, toch leken zij na het verlies van Poirier op de zelfde lijn te zitten en lijken ze een zeldzaam moment te hebben gevonden waarop ze het allebei eens zijn. De gemene deler, Poirier.

'Karma!' McGregor reageert op Poirier's  verlies gevecht

De eerste die los ging was Diaz, die altijd iets te vertellen heeft tijdens deze grote evenementen. De 36-jarige veteraan plaatste een niets verhullende tweet momenten nadat de headliner tussen Poirier en Oliveira eindigde. Fans reageerde ook en zeggen dat Karma een spiegel is (zie onderstaande tweet).

Dom geluk

,,Hoe kan het dat hij (Poirier. red), Conor twee keer achter een verslagen heeft", aldus Diaz die meteen kon rekenen op bijval van de Ier. ,,Ja, met die slungelige reeks winsten had hij twee keer geluk. Dat is het. Is wat het is. Gênante avond voor hem, oké. Dat spel met gesloten verdediging. Wtf was dat. Wauw! Schokkend", reageerde McGregor.

Poirier slaagde er voor de tweede keer niet in om het lichtgewicht goud van de UFC te veroveren en verloor op exact dezelfde manier. Hij zegt dat hij van plan is om na UFC 269 minder frequent te vechten, te winnen, te verliezen of gelijk te spelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws