Sterkste man Thor MEPT rivaal Eddie door de boksring (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste man Thor MEPT rivaal Eddie door de boksring (video)

Sterkste man Thor MEPT rivaal Eddie door de boksring (video)

Thor Bjornsson en Eddie Hall hadden jarenlang ruzie over de titel van 's werelds sterkste man, maar het lijdt geen twijfel wie de betere bokser is. Bjornsson kwam als winnaar uit de bus.

Aangekondigd als "de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis", namen Bjornsson en Hall het gisteren in Abu Dhabi op in een amateurwedstrijd van zes ronden.

Zes ronden oorlog

Toen het stof was neergedaald, was het Bjornsson die de ring verliet met een unanieme beslissingsoverwinning (57- 54, 57-54, 57-54). Hij werd ook bekroond met een speciaal gemaakte "Titan Championship" titelriem.

Het was de vierde amateurboksoptreden voor Bjornsson, wereldwijd bekend om zijn rol als "The Mountain" in Game of Thrones. Hij bleef ongeslagen op 2-0-2. Dit was de terugkeer van Bjornsson naar de ring na een oefenwedstrijd afgelopen september, toen hij vocht tegen Devon Larratt, die een vervanger was voor Hall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws