Badr troost Ben Saddik na rellen Glory 80: 'Deze is voor jou' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr troost Ben Saddik na rellen Glory 80: 'Deze is voor jou' (video)

Badr troost Ben Saddik na rellen Glory 80: 'Deze is voor jou' (video)

Badr Hari zag zijn wedstrijd gisteravond tegen Arek Wrzosek in het water vallen. Rellen in de Trixxio Arena Hasselt maakten een voortijdig einde aan de wraakwedstrijd. Dit betekende voor Jamal Ben Saddik en Levi Rigters dat hun gevecht ook niet doorging.

Er zal nog veel over geschreven en gezegd worden en Glory al aan schade beperking moeten doen, wil het kickboksen onbeschadigd uit het zware incident komen. Aanhangers van Wrzosek en Badr kregen het met elkaar aan de stok wat dramatisch eindigde met het stopzetten van het complete evenement. Hierdoor konden Ben Saddik en Rigters ook niet vechten.

Zware rellen

In beelden uit de kleedkamers is te zien hoe Badr troostende woorden heeft voor Ben Saddik. ,,Hoe voel jij je", zegt Badr voordat hij Ben Saddik zijn eigen opkomst jas cadeau doet. " ,,Lees wat er staat, omdat het vandaag niet zo gelopen is als jij wilde, is deze voor jou", waarna Badr The Goliath zijn Jas aandoet.

Als het stof gedaald is na de rellen zal duidelijk worden wat de gevolgen zullen zijn voor het kickboksen maar ook Glory. Deze week uit naar België uit onvrede met het anti-doping beleid in Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws