Sterkste mannen Björnsson en Hall boksen 19 maart in Dubai Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste mannen Björnsson en Hall boksen 19 maart in Dubai

Sterkste mannen Björnsson en Hall boksen 19 maart in Dubai

Hafthor Björnsson en Eddie Hall, de twee kampioenen van de sterkste man ter wereld zullen op 19 maart eindelijk tegen elkaar gaan boksen.

Het grootste gevecht in krachtsporten, letterlijk en figuurlijk, heeft eindelijk een datum. Vandaag kondigde Core Sports aan dat de langverwachte bokswedstrijd tussen de sterkste mannen ter wereld rond is. Hall versus Björnsson, zal op zaterdag 19 maart 2022 zal plaatsvinden in het Dubai Duty Free Tennis Stadium, Verenigde Arabische Emiraten.

De aanloop naar de wedstrijd was beladen met veel over en weer treiteren. Aanvankelijk was het Björnsson die Hall uitdaagde tot een gevecht. Hall accepteerde het en er werd gemeld dat beide mannen tonnen gingen verdienen.

Weddenschap

Hall deed een uitdaging aan Thor, dat de verliezer van het gevecht $ 100.000 zou doneren aan het goede doel van de winnaar naar keuze. Björnsson verhoogde dit door te zeggen dat beide mannen $ 200.000 moeten doneren aan een goed doel, ongeacht wie er wint (gaat verder onder video).

Echter reageerde Hall snel terug en zei dat hij de $ 200.000 zou doneren, maar dat de verliezer $ 200.000 plus $ 1. miljoen zou moeten doneren. Björnsson weigerde Hall's voorstel, en de twee besloten een tattoo-weddenschap te nemen. Waarbij de verliezer een tatoeage krijgt met de naam van de winnaar op zijn lichaam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws