Schandalig! Bokser ontsnapt aan diskwalificatie Boks Nieuws
Boks Nieuws

Schandalig! Bokser ontsnapt aan diskwalificatie

Schandalig! Bokser ontsnapt aan diskwalificatie

Hamzah Sheeraz behaalde afgelopen weekend een controversiële overwinning op Bradley Skeete in de London Copper Box Arena. Sheeraz bleef stoten terwijl zijn rivaal al was neergegaan. Normaliter zou dit diskwalificatie betekenen maar Sheeraz ontsprong de dans.

De boksgemeenschap spreekt schande van de wedstrijd tussen Sheeraz en Skeete. De wedstrijd leek een normale tot de illegale actie van Sheeraz, die waarschijnlijk dacht dat hij een MMA-gevecht voerde.

Niet normaal

In ronde acht veranderde het gevecht echter in een oogwenk. Sheeraz vond eindelijk een doorbraak en raakte Skeete met een reeks stoten. Hij hield zich echter niet in toen zijn tegenstander het canvas had geraakt en wee grote hoeken op zijn neergehaalde rivaal uitdeelde (lees verder onder tweet).

Dit veroorzaakte opschudding toen Skeete op de mat zakte. Scheidsrechter Steve Gray pauzeerde de actie en gaf Skeete de tijd om te herstellen, voordat hij een punt van Sheeraz afpakte. Velen vonden dit echter onvoldoende straf en vonden dat Sheeraz gediskwalificeerd had moeten worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws