Gouden kans! Boksring te koop waar de grote namen in stonden Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gouden kans! Boksring te koop waar de grote namen in stonden

Gouden kans! Boksring te koop waar de grote namen in stonden

De ring waar alle kickboks en MMA-grootheden in hebben getraind staat te koop. Wegens verhuizing van Hemmers Gym is er geen plaats voor de grote ring. De wereldberoemde sportschool zet deze nu in de verkoop.

,,Wegens verhuizing en geen plaats voor deze grote ring bieden wij de golden Glory ring aan voor de verkoop", is te lezen op de Facebook pagina van Hemmers Gym. Een buitenkansje voor iedereen die een professionele ring wil bemachtigen.

Bekende vechters

Bekende vechters die in deze ring astonden zijn onder andere; ,,Ramon Dekkers , Sem Schilt, Alistair Overeem, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Ruslan Karaev, Chalid Arrab, Nieky Holzken, Marat Grigorian, Robin v Roosmalen, Jamal ben Saddik, Sergei Kharitonov en ga zo maar door", is te lezen in de aanprijzing tekst.

Wie niet handig is wees gerust want het opbouwen van de ring is een makkie. ,,De binnen kant is makkelijk in elkaar te zetten , als in elkaar zit moet je hem vast lassen voor de extra stevigheid." Nogmaals een buitenkansje die je haast niet kunt laten voorbij gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws