UFC'er Jones: 'Ik zou Adesanya vernietigen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Jones: 'Ik zou Adesanya vernietigen'

UFC'er Jones: 'Ik zou Adesanya vernietigen'

Jon Jones versus Israël Adesanya is niet langer het supergevecht dat iedereen wil zien en volgens Jones is dat waarschijnlijk het beste.

Voormalige kampioen Jones, die de afgelopen twee jaar regelmatig oorlog voerde met Adesanya op sociale media, zei dat hij de huidige middengewicht titelhouder ter plaatse zou ontmantelen als, ze elkaar in de Octagon zouden ontmoeten.

,,Het is heel lang geleden dat ik met iemand (met) zo'n laag niveau van worstelen heb gevochten", tweette Jones, de voormalige UFC-kampioen licht zwaargewicht, zaterdag. ,,Hij zou zijn doodgetrapt door mij."

Gaat niet gebeuren

Jones tegen Adesanya was een droomgevecht voor veel MMA-fans totdat Adesanya in maart zijn eerste carrièreverlies leed tegen de toenmalige kampioen Jan Blachowicz. Adesanya keerde terug naar middengewicht na zijn mislukte poging op een tweede UFC-titel. Een teken dat het onwaarschijnlijk is dat een Jones-gevecht in de nabije toekomst zal plaatsvinden (lees verder onder video).

Adesanya verdedigde met succes zijn troon in een herkansing in juni met Marvin Vettori via een unanieme overwinning. Adesanya lijkt echter niet te denken dat een Jones-gevecht voorgoed van tafel is, en zei in augustus nog dat hij gelooft dat ze het "op een dag" zullen afhandelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws