🎥 Oud-topbokser stapt ring uit tijdens eigen comeback gevecht: 'Laffe opgever' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Oud-topbokser stapt ring uit tijdens eigen comeback gevecht: 'Laffe opgever'

🎥 Oud-topbokser stapt ring uit tijdens eigen comeback gevecht: 'Laffe opgever'

TYAN BOOTH zag zijn 12-jarige bokscarrière eindigen in 2018, maar maakte gisteren zijn comeback en verraste iedereen door midden in het gevecht de ring uit te stappen.

Booth, 40, betrad voor het eerst in meer dan zes jaar de boksring gisteravond als onderdeel van een 'ongeautoriseerde' boksnacht in Dudley tegen een tegenstander met een 20-3 record.

Tyan Booth verlaat midden in de voorlaatste ronde de ring

Vijf jaar van alcohol en drugs hadden hem geen goed gedaan; hij leek ver verwijderd van de vechter die in 2017 verrassingen realiseerde tegen binnenlandse concurrentie. Booth werd meerdere malen gewaarschuwd voor slaan na de break en voor overmatig vasthouden en kreeg in de tweede ronde een punt aftrek.

In de derde ronde landde Booths tegenstander, Kyle Charles, een rechterstoot en sloot de afstand, waardoor Booth aan de binnenkant kon clinchen, iets wat hij meer dan twintig seconden deed, totdat de scheidsrechter hen fysiek moest scheiden omdat Booth niet losliet.

Op het risico van diskwalificatie liep Booth simpelweg de ring uit nadat de scheidsrechter het paar had gescheiden. Charles daagde Booth uit terwijl hij terugliep naar de kleedkamer.

Het plotse vertrek van Booth

De Britse middengewicht heeft de ring gedeeld met namen als Chris Eubank Jr en Liam Williams en heeft zelfs overwinningen behaald op binnenlandse vechters zoals Jason Welborn en Marcus Morrison.

“Ik weet het niet, ik werd gewoon een beetje gek daarbinnen”, legde Tyan Booth uit aan Boxing King Media, “Met de knie en de elleboog en dat soort dingen, spugen. Ik heb slechts ongeveer anderhalve week getraind."

Booth’s loopbaan als professioneel bokser stopte met een 12-11-5 record toen hij geschorst werd door de British Boxing Board of Control (BBBofC), hij kreeg nooit zijn licentie terug..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws