'De domste vraag van de avond, gefeliciteerd gast!' UFC vechtbaas White haalt even uit Nieuws
Nieuws

'De domste vraag van de avond, gefeliciteerd gast!' UFC vechtbaas White haalt even uit

'De domste vraag van de avond, gefeliciteerd gast!' UFC vechtbaas White haalt even uit

Dana White is niet onder de indruk van vragen over Cross-Promotie met concurrent PFL voor een gevecht van Francis Ngannou met Jon Jones.

Dana White, de president van de Ultimate Fighting Championship (UFC), staat bekend om zijn directe benadering van de media. Vandaag werd deze houding weer duidelijk toen hem gevraagd werd naar de mogelijkheid van een cross-promotie-evenement met de Professional Fighters League (PFL) voor een gevecht met Francis Ngannou, de UFC-zwaargewicht kampioen.

Tijdens de persconferentie na een UFC-evenement werd White gevraagd naar de mogelijkheid van het organiseren van een gevecht tussen Jones en Ngannou. White's respons was kort en pittig: "U wint de domme vraag van de avond. Gefeliciteerd, gast." Dit duidt op zijn duidelijke afkeer van het idee.

Achtergrond van Ngannou's Situatie

Francis Ngannou, een van de meest imposante figuren in de zwaargewicht divisie van de UFC, heeft publiekelijk zijn frustraties geuit over het gebrek aan gevechten en de wens voor meer uitdagingen en financiële beloning. Dit heeft geleid tot speculatie over mogelijke gevechten buiten de UFC.

UFC's Standpunt Over Cross-Promotie

De UFC heeft een lange geschiedenis van het niet deelnemen aan cross-promotie-evenementen met andere vechtsportorganisaties, omdat ze de exclusieve promotor willen zijn voor hun vechters. White's recente opmerkingen bevestigen deze positie en sluiten de mogelijkheid van een dergelijk evenement met PFL uit.

White's reactie op de persconferentie benadrukt de stevige houding van de UFC tegenover cross-promotie en zet de toon voor hoe het bedrijf mogelijke toekomstige samenwerkingen met andere organisaties ziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws