UFC-ster Khabib Nurmagomedov haalt fel uit naar de Amerikaanse regering Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib Nurmagomedov haalt fel uit naar de Amerikaanse regering

UFC-ster Khabib Nurmagomedov haalt fel uit naar de Amerikaanse regering

Voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ging onlangs naar de sociale media, waar hij de Verenigde Staten ervan beschuldigde Israël te bevoordelen in het aanhoudende conflict met Palestina.

Hamas en andere Palestijnse gewapende groeperingen voerden vorige maand een militaire operatie uit in Israël, waarbij meerdere grond- en luchtaanvallen op het land betrokken waren. Naar verluidt zijn meer dan 1200 Israëlische burgers gedood, wat ertoe heeft geleid dat de Israel Defense Forces (IDF) een grootschalige operatie in de Gazastrook hebben gelanceerd.

Khabib neemt stelling

Sinds het begin van de oorlog heeft Nurmagomedov op sociale media regelmatig zijn steun voor Palestina uitgesproken. Onlangs ging 'The Eagle' naar zijn Instagram-verhaal, waar hij beweerde dat Israël nu meer slachtoffers heeft gemaakt dan sommige terroristische aanslagen, zoals 9/11. Hij beweerde ook dat de VS verantwoordelijk zijn voor de steun aan de Israëlische aanvallen. Khabib schreef op Instagram:

“Israël heeft nu in 24 uur meer Palestijnen vermoord dan: 9/11, Pearl Harbor, 30 jaar oorlog in Noord-Ierland GECOMBINEERD... En de VS blokkeren de rest van de wereld en roepen op tot een staakt-het-vuren. Verdorvenheid en kwaad dat niet te beschrijven is ."

schermafbeelding 2023 11 11 om 172135
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws