🇲🇦 Ongeslagen topbokser Anas Messaoudi boekt 15ᵉ overwinning met claimen IBF titel Boks Nieuws
Boks Nieuws

🇲🇦 Ongeslagen topbokser Anas Messaoudi boekt 15ᵉ overwinning met claimen IBF titel

🇲🇦 Ongeslagen topbokser Anas Messaoudi boekt 15ᵉ overwinning met claimen IBF titel

Anas Messaoudi won afgelopen zaterdag 11 maart in Brussel de IBF internationale titel in de categorie weltergewicht. Hij stond tegenover de Mexicaanse kampioen Miguel Parra.

Als enige Marokkaanse bokser in de top 1.000 van de wereldranglijst in zijn categorie, zette Messaoudi een topprestatie neer. Op 29-jarige leeftijd heeft de Marokkaanse bokser nu 15 overwinningen in evenveel gevechten. Messouadi ging ongeslagen de strijd aan op tegen de 29-jarige Mexicaan Miguel Parra, die in totaal 21 overwinningen heeft behaald, waaronder 14 door knock-out.

De Marokkaans-Belgische bokser hoopt nu toegang te krijgen tot gevechten van een nog hoger niveau. "Het is een eerste grote titel, in een grote wereldfederatie, dus het is een eerste grote stap voorwaarts in mijn carrière", zegt Messaoud. "De droom is om ooit de IBF-wereldtitel te veroveren. Ik blijf hard werken en het zal zijn vruchten afwerpen."

Anas Messaoudi nog steeds ongeslagen als bokser

Messouadi komt oorspronkelijk uit Tanger en woont in Brussel. Het doel is "om meer ervaring op te doen en te leren van de besten in zijn categorie ter wereld". Zes keer Belgisch kampioen en Benelux kampioen in 2020, De fans van de bokser waren uitzinnig van vreugde na de winst.

Vocht tussen 2016 en 2017 voor Marokko, tijdens de World Series of Boxing. Hij werd eind 2017 professional en heeft momenteel een duidelijk record op zijn naam staan ​​van 15 overwinningen, waaronder 9 door knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws