Knock-out! Marokkanen verrassen op UAE Warriors 37: Arabia 9 in Abu Dhabi MMA Nieuws
MMA Nieuws

Knock-out! Marokkanen verrassen op UAE Warriors 37: Arabia 9 in Abu Dhabi

Knock-out! Marokkanen verrassen op UAE Warriors 37: Arabia 9 in Abu Dhabi

Issam Azelhad en Abdelhak Amhidra boekte gisteren allebei winst tijdens UAE Warriors 37: Arabia 9. Azelhad scoorde een knock-out en Amhidra pakte een beslissing winst.

Azelhad die tegenover Belal Ryadh Al Salkhadi stond verraste zijn tegenstander met een verbluffende headkick waardoor deze naar het canvas ging. De Marokkaan die nog niet gerangschikt stond promoveert naar 1-0-0. Al Salkhardi zakt naar 0-0-1.

Marokkaanse MMA-vechters boeken winst bij UAE Warriors in Abu Dhabi

Abdelhak Amhidra pakte ook een winst maar dan via beslissing van de jury, hij slaagde er niet in om een knock-out te scoren op Abood AlQaisi uit Jordanië. Amhidra stijgt naar 1-1-0.

UAE Warriors 37: Arabia 9 is een mixed martial arts (MMA) evenement georganiseerd door UAE Warriors, een populaire MMA-promotie in de Verenigde Arabische Emiraten. Het evenement is de 37e editie van de UAE Warriors-serie en is gewijd aan het presenteren van getalenteerde vechters uit de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws