Nieuw aanbod voor Deontay Wilder vs Anthony Joshua gevecht! 'Gaat het alsnog gebeuren?' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nieuw aanbod voor Deontay Wilder vs Anthony Joshua gevecht! 'Gaat het alsnog gebeuren?'

Nieuw aanbod voor Deontay Wilder vs Anthony Joshua gevecht! 'Gaat het alsnog gebeuren?'

Een vuistgevecht tussen Anthony Joshua en Deontay Wilder is dit jaar beloofd aan de fans, maar recente ontwikkelingen hebben de onderhandelingen aanzienlijk vertraagd.

Oorspronkelijk waren de onderhandelingen met Skill Challenge Entertainment, waarbij het gevecht eerst gepland stond voor december en daarna begin volgend jaar. Het leek onlangs volledig te zijn teruggetrokken toen er een verschuiving plaatsvond in het bokslandschap van Saoedi-Arabië.

Dit liet twee mannen achter die willen vechten, maar geen lucratieve locatie vergoeding om hen te huisvesten. Promotor Eddie Hearn vertelde echter aan Boxing Social dat hij er nog steeds alles aan doet om het te laten gebeuren.

Grote kans op Joshua vs Wilder gevecht

"Ik geef je één naam - Deontay Wilder. Ik had gisteren goede gesprekken met Shelly Finkel, we willen het gevecht met hen aangaan. Uiteraard ontvingen we een aanbod, we accepteerden het aanbod, net als Deontay Wilder, en nu kunnen we op dit moment niet verder met dat."

Hearn, die het professionele carrière van Joshua heeft begeleid sinds hij professional werd, bevestigde vervolgens dat er nieuwe aanbiedingen op tafel liggen.

"Maar we hebben andere aanbiedingen ontvangen en we hebben andere mogelijkheden om dat op andere locaties te doen. Ik heb het Shelly gisteravond duidelijk gemaakt dat we het gevecht willen maken. We zullen met AJ spreken over een paar aanbiedingen die zijn binnengekomen. Hopelijk kunnen we direct daarmee doorgaan."

Toch nog in rook gehuld

De promotor zei dat een van de aanbiedingen uit het Midden-Oosten kwam, hoewel hij niet verder wilde ingaan op details. Hij heeft ook eerder gesproken over het bekijken van de cijfers voor het evenement en het potentieel ervan in zowel het Verenigd Koninkrijk als Las Vegas.

"In het Midden-Oosten, ja. Ik ga verder geen commentaar geven. We moeten ze verteren. We moeten met hen praten over wanneer dat gevecht zou plaatsvinden. Oorspronkelijk was het januari, nu wordt er gesproken over potentieel februari of maart. Vechten we in december? Veel te bespreken, maar wat betreft namen blijft het Deontay Wilder."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws