Volledig naakte boksster Elle Brooke poseert met bokskampioensriem! Fans lyrisch Nieuws
Nieuws

Volledig naakte boksster Elle Brooke poseert met bokskampioensriem! Fans lyrisch

Volledig naakte boksster Elle Brooke poseert met bokskampioensriem! Fans lyrisch

Elle Brooke heeft haar fans opnieuw verbaasd door zich volledig naakt te laten fotograferen met alleen een bokskampioensriem om haar bescheidenheid te bedekken. De OnlyFans-ster is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare gezichten in de influencer bokswereld.

Elle, 25 jaar oud, weet haar fans regelmatig te verrassen met glamoureuze foto's en heeft online een grote aanhang opgebouwd. En nu heeft ze het weer gedaan, terwijl ze poseerde met de Misfits Boxing-riem.

Op een van de afbeeldingen ligt Elle naakt op een bed, met alleen de riem als item om haar edele delen te bedekken. Op andere foto's combineerde ze de roze riem met een slipje terwijl ze op het bed zat.

Deze foto's volgen nadat ze van het podium werd gehaald tijdens een persconferentie van Misfits Boxing die ze onaangekondigd had betreden. Haar fans waren dol op de foto's die ze op Instagram plaatste en stroomden naar de opmerkingen sectie.

Een fan juichte: "Jij bent geweldig, kampioen!" Een andere merkte op: "Geweldige koningin, yes!"

Elle deelde ook nog een andere post op sociale media waarin ze pronkte met de riem en zei: "Eindelijk, ik ben de rechtmatige eigenaar van dit. Dit behoort tot mij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws