Luis Tavares zal geen spaan heel laten van Bogdan Stoica op 7 oktober! 'Sloopmodus' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Luis Tavares zal geen spaan heel laten van Bogdan Stoica op 7 oktober! 'Sloopmodus'

Luis Tavares zal geen spaan heel laten van Bogdan Stoica op 7 oktober! 'Sloopmodus'

Op zaterdag 7 oktober 2023 zal de kickbokswereld zijn ogen richten op Bulgarije, waar het Glory 89-evenement plaatsvindt.

Een van de meest veelbelovende gevechten van de avond brengt Luis Tavares en Bogdan Stoica samen in een zinderende strijd. Beiden hebben indrukwekkende records en staan klaar om te schitteren in de ring.

Sloopmodus geactiveerd

Wat dit gevecht zo opmerkelijk maakt, is niet alleen de indrukwekkende records van beide vechters, maar ook het feit dat Luis Tavares zich inmiddels heeft aangesloten bij het welbekende Mike's Gym om zich voor te bereiden op deze krachtmeting. Tavares heeft duidelijk aangegeven dat hij niets aan het toeval wil overlaten en in sloopmodus is om Stoica de les te lezen.

Aan de andere kant van de ring staat Bogdan Stoica, een Roemeense knockout-artiest met een indrukwekkend record van 57 overwinningen, waarvan maar liefst 40 via KO, en 13 nederlagen. Stoica staat bekend om zijn vernietigende slagen en zijn vastberadenheid om zijn tegenstanders met één klap neer te halen.

Stoica heeft al enkele van de zwaarste concurrentie in het kickboksen verslagen en zal niet aarzelen om zijn verwoestende kracht te gebruiken tegen Tavares.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws