GROTE KANS: Nederlander Gino Kanters treft ongeslagen Engelsman Boks Nieuws
Boks Nieuws

GROTE KANS: Nederlander Gino Kanters treft ongeslagen Engelsman

GROTE KANS: Nederlander Gino Kanters treft ongeslagen Engelsman
GROTE KANS: Nederlander Gino Kanters treft ongeslagen Engelsman

Gino Kanters neemt het woensdag 2 december op tegen de ongeslagen Danny Dignum tijdens Golden de Contract finale in Engeland.

Gino Kanters (8-3-2, 3 KOs) en Danny Dignum (13-0, 7 KOs) ontmoeten elkaar in een acht ronden gevecht in Production Park Studios in Wakefield, Engeland. De match tussen Kanters en Dignum is de nieuwste toevoeging aan het evenement.

Dignum wil voortbouwen op zijn overwinning op Alfredo Meli in maart, terwijl Kanters slechts één van zijn laatste zeven wedstrijden heeft verloren. Ik ben erg opgewonden om terug te zijn. Het is een tijdje geleden en ik heb getraind tijdens de lockdown, dus ik kijk er naar uit om in de ring te staan, "zegt Dignum.

Grote doorbraak

"Ik kijk er naar uit om tegen Dignum te vechten. Hij is echt goed gerangschikt, maar ik weet zeker dat ik een grote kans heb om dit gevecht te winnen en naam te maken. Ik heb hem een ​​paar keer zien vechten en ik zie dit als mijn grote kans om door te breken, "aldus Kanters.

"Hij heeft de WBO Europese titel, en hoewel dit geen titelgevecht is, zou een overwinning hier betekenen dat ik de kampioen heb verslagen. " Promotor Lee Eaton voegde toe: “We zijn verheugd om dit briljante gevecht tussen Danny Dignum en Gino Kanters toe te voegen aan de enorme finale van het Golden Contract event.

Het event is live op Sky Sports en ESPN + te zien in samenwerking met Matchroom Boxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws