MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand

MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand
MMA-vechter had kort voor UFC-wedstrijd hartstilstand

UFC-vechter Trevin Giles zegt dat zijn hart kort stopte nadat hij flauwviel tijdens het UFC op ESPN + 31 event in Las Vegas.

Trevin Giles verteld dat hij tijdens het opwarmen net voor zijn wedstrijd tegen Kevin Holland op 1 augustus flauwviel en zijn hart kort stopte met kloppen. Het gevecht werd enkele minuten voor aanvang geannuleerd en de vechter werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de grond

"Blijkbaar was er iets vreemds aan de hand met mijn hart," zegt Giles. "Ik kwam langzaam bij en een van mijn teamleden vroeg of het goed met me ging. Ik lag op de grond. Iedereen keek naar me. " Latere tests brachten het probleem aan het licht, dat duidelijk werd toen hij aan de monitor in het ziekenhuis was gekoppeld.

Terwijl ik in het ziekenhuis was, sprak ik met een van mijn teamleden. Hij zat daar naast me. We hadden gewoon een informeel gesprek en een van de verpleegsters keek naar de monitor. Blijkbaar, van wat ze zei, terwijl ik met hem sprak, stopte mijn hart voor een langere periode dan normaal. "

Gebeurt wel vaker

Giles, 28, werd kort daarna beoordeeld door een arts, die aangaf dat de duur van zijn hartslag niet zo ongebruikelijk was. Giles werd voor verdere evaluatie in het ziekenhuis gehouden, waar zijn hart weer een sprongetje maakte.

'Hij zei dat het sommige mensen overkomt,' zei Giles. 'Om de een of andere reden duurde de mijne veel langer dan andere mensen. Ze besloten om me een nacht in het ziekenhuis te houden mij in de gaten te houden. Ze zeiden dat het ook een paar keer was gebeurd terwijl ik sliep. Ze denken dat er iets is gebeurd waarbij mijn hartslag kort stopte, waardoor ik flauwviel. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws