TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT

TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT

Gino Kanters (L) met zijn nieuwe trainer Peter Gebbink. Vechtsportcoryfee Hans Nijman kijkt over hun schouders toe.

Gino Kanters, één van Nederlands meest talentvolle boksers, heeft onlangs de overstap gemaakt van Mikes Gym naar Team Spirit.

De pas 23 jarige profbokser zal bij Team Spirit worden getraind door Peter Gebbink en krijgt sparringpartners zoals Jos van Belzen, Bowie Zonneveld en Brian Douwes.

Overstap

Team Spirit wordt al jaren geleid door de bekende vechter Dick Vrij die een gigantische sportschool met een grote vechtsport afdeling in Beverwijk heeft opgebouwd.

De overstap van Gino Kanters naar het team van Dick Vrij is in goede harmonie gegaan. Dick Vrij en Mike Passenier zijn al jaren goede vrienden en werken op veel vlakken samen.

Niet over een nacht ijs

Bij Team Spirit zal oud bokser Peter Gebbink zich uitsluitend gaan bezighouden met Gino Kanters. Kanters zelf ging niet over één nacht ijs bij het nemen van deze overstap.

“Mike is een geweldige trainer en een topkerel. Maar hij heeft zoveel vechters waar hij zich mee moet bezig houden en iedereen wil alle aandacht. Dat gaat vaak niet samen,” aldus Kanters.

Goede sfeer

“Bij Team Spirit maakt Peter Gebbink zich helemaal vrij voor mij en dat heb ik nodig. Daarnaast is Team Spirit een hele fijne sportschool met een goede sfeer”.

Wanneer Kanters weer tussen de touwen verschijnt is nog niet bekend. Op 27 juni j.l. verloor Kanters op een schandalige jurybeslissing van de thuisvechter Timo Rost in Duitsland. Een uitslag waarover in de bokswereld nog steeds veel te doen is.

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page