TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT

TOPBOKSER GINO KANTERS MAAKT OVERSTAP NAAR TEAM SPIRIT

Gino Kanters (L) met zijn nieuwe trainer Peter Gebbink. Vechtsportcoryfee Hans Nijman kijkt over hun schouders toe.

Gino Kanters, één van Nederlands meest talentvolle boksers, heeft onlangs de overstap gemaakt van Mikes Gym naar Team Spirit.

De pas 23 jarige profbokser zal bij Team Spirit worden getraind door Peter Gebbink en krijgt sparringpartners zoals Jos van Belzen, Bowie Zonneveld en Brian Douwes.

Overstap

Team Spirit wordt al jaren geleid door de bekende vechter Dick Vrij die een gigantische sportschool met een grote vechtsport afdeling in Beverwijk heeft opgebouwd.

De overstap van Gino Kanters naar het team van Dick Vrij is in goede harmonie gegaan. Dick Vrij en Mike Passenier zijn al jaren goede vrienden en werken op veel vlakken samen.

Niet over een nacht ijs

Bij Team Spirit zal oud bokser Peter Gebbink zich uitsluitend gaan bezighouden met Gino Kanters. Kanters zelf ging niet over één nacht ijs bij het nemen van deze overstap.

“Mike is een geweldige trainer en een topkerel. Maar hij heeft zoveel vechters waar hij zich mee moet bezig houden en iedereen wil alle aandacht. Dat gaat vaak niet samen,” aldus Kanters.

Goede sfeer

“Bij Team Spirit maakt Peter Gebbink zich helemaal vrij voor mij en dat heb ik nodig. Daarnaast is Team Spirit een hele fijne sportschool met een goede sfeer”.

Wanneer Kanters weer tussen de touwen verschijnt is nog niet bekend. Op 27 juni j.l. verloor Kanters op een schandalige jurybeslissing van de thuisvechter Timo Rost in Duitsland. Een uitslag waarover in de bokswereld nog steeds veel te doen is.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page