Boksicoon Mike Tyson opent coffeeshop in Amsterdam: ‘Lekker blowen’ Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson opent coffeeshop in Amsterdam: ‘Lekker blowen’

Boksicoon Mike Tyson opent coffeeshop in Amsterdam: ‘Lekker blowen’

Mike Tyson de Amerikaanse bokslegende, heeft op 24 maart de deuren geopend van zijn eerste coffeeshop in Amsterdam deze is gevestigd aan de Spuistraat 222, vlakbij De Wallen.

Dat Mike Tyson een coffeeshop opent waar je volgens de Amerikaanse boksheld lekker kunt 'blowen' is goed nieuws voor de locals als toeristen. "Het is een droom die uitkomt om onze eerste coffeeshop in Amsterdam te openen", zegt Mike Tyson, medeoprichter en Chief Brand Officer van TYSON 2.0 i. het persbericht.

"De Coffeeshop TYSON 2.0 zal fans onderdompelen in een volledige ervaring waar ze kunnen genieten van mijn favoriete TYSON 2.0-producten zoals ik dat doe. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd en getest en ik kan niet wachten om enkele van mijn meest geliefde en ongeslagen goederen met Europa."

Ook al startte Amsterdam een 'stay away' campagne om dit jaar overlast toeristen die compleet los gaan, te weren die juist voor het roken van wiet of hasj naar de stad komen, lijkt Iron Mike vol vertrouwen. De lancering van de café- en loungeruimte in Amsterdam markeert de eerste entree van het bedrijf in Europa, wat de snelle groei en het succes van het merk versterkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws