šŸŽ„ Knock-out sensatie! UFC's Dos Santos sloopt rivaal in Bareknuckle wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

šŸŽ„ Knock-out sensatie! UFC's Dos Santos sloopt rivaal in Bareknuckle wedstrijd

šŸŽ„ Knock-out sensatie! UFC's Dos Santos sloopt rivaal in Bareknuckle wedstrijd

Junior Dos Santos voormalig UFC-zwaargewicht kampioen heeft de MMA-wereld opnieuw versteld doen staan tijdens Gamebred Bareknuckle MMA 7 afgelopen nacht. In een bloedstollende match wist Dos Santos zijn tegenstander Alan Belcher uit te schakelen en zo de titel in de wacht te slepen.

In een spectaculaire hoofdevenement van Gamebred Bareknuckle MMA 7, heeft Junior dos Santos, beter bekend als "Cigano", een indrukwekkende overwinning behaald. Tegenover Alan Belcher stredend voor de allereerste zwaargewicht titel van de promotie, leverde dos Santos een verbluffende TKO in de tweede ronde, waarmee hij het evenement in het Kia Center in Orlando, Florida, op een bloedstollende wijze afsloot.

Keerpunt in de wedstrijd

Belcher begon de strijd zeer agressief, met de intentie om dos Santos in het defensief te drukken. De voormalige UFC zwaargewicht kampioen, met behulp van voetbewegingen en geduld, wachtte op zijn kans. Toen die kans kwam, opende dos Santos de aanval en liet Belcher bloeden met de eerste zuivere slag die hij landde. Vanaf dat moment leek het tij te keren.

Belcher gaf zich echter niet gewonnen en verhoogde de druk in de tweede ronde. Uiteindelijk probeerde Belcher een takedown, maar dos Santos belandde in een dominante positie bovenop, zoekend naar submissions en landend met ground and pound. Zodra Belcher weer op zijn voeten kwam, leverde dos Santos de beslissende slag die het begin van het einde inluidde en hem de zwaargewicht kampioenschapstitel opleverde.

Chase Sherman's zoete wraak

In het co-main event nam Chase Sherman het op tegen voormalig UFC-tegenstander Alex Nicholson in een gevecht dat wraak tien jaar in de maak was. Nicholson begon scherp, maar was als zwaargewicht te licht voor iemand met de kracht van Sherman.

Sherman, die Nicholson al in 2014 op de regionale scene had ontmoet waar Nicholson een knock-out in de eerste ronde scoorde, liet zien hoezeer hij gegroeid is als vechter met een brute knock-out overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws