Knock-out in slechts 40 Seconden! Mbilli maakt korte metten met Heffron Boks Nieuws
Boks Nieuws

Knock-out in slechts 40 Seconden! Mbilli maakt korte metten met Heffron

Knock-out in slechts 40 Seconden! Mbilli maakt korte metten met Heffron

Montreal, Canada - 26 mei 2024 - Gisteravond in Montreal, Canada maakte Christian Mbilli korte metten met Mark Heffron. In slechts 40 seconden stuurde Mbilli zijn tegenstander naar het canvas met een vernietigende linker naar de lever. Heffron had nauwelijks kans om van zich af te bijten.

Voor Heffron was het helaas wederom een teleurstellende avond. Hij staat bekend om zijn snelle nederlagen en ook dit gevecht was geen uitzondering. Met deze nieuwe knock-out op zijn palmares blijft Mbilli ongeslagen. Zijn record staat nu op 27 overwinningen (waarvan 23 knock-outs) en 0 nederlagen.

Snelle overwinning voor Mbilli

De Canadese bokser is duidelijk op zoek naar grotere uitdagingen. Echter, zoals vaak gebeurt in de bokssport, roepen veel boksers om een titelgevecht met Canelo Alvarez na een paar overwinningen.

Voor Mbilli staat nu eerst een gevecht tegen de ervaren Sergiy Derevyanchenko op de planning. Dit wordt gezien als zijn zwaarste test tot nu toe. Derevyanchenko is 38 jaar oud, maar staat nog nooit knock-out geslagen. Als Mbilli hem op 17 augustus kan verslaan, kan hij serieus gaan nadenken over een titelgevecht.

Makhmudov herinnert publiek aan zijn kracht

Op dezelfde boksavond liet Arslanbek Makhmudov zien dat hij nog steeds een gevaarlijke tegenstander is. Na zijn eerste nederlaag in zijn carrière, versloeg hij Miljan Rovcanin met een knock-out in de tweede ronde. De oorspronkelijke tegenstander van Makhmudov was Junior Fa, maar hij besloot zijn carrière te beëindigen.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws