Voorspelling GLORY Light Heavyweight Grand Prix winnaar: 'Grootste kans' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Voorspelling GLORY Light Heavyweight Grand Prix winnaar: 'Grootste kans'

Voorspelling GLORY Light Heavyweight Grand Prix winnaar: 'Grootste kans'

De loting voor de openingsronde van de GLORY Light Heavyweight Grand Prix is officieel gemaakt in Amsterdam. Acht van de beste vechters in deze divisie nemen deel aan een spannende eendaagse toernooi op 8 juni in de Rotterdam Ahoy in Nederland. Volgens de statistieken is er een grote favoriet Bahram Rajabzadeh.

Bahram Rajabzadeh, gezien zijn zeer hoge win percentage en knock-out percentage, de grootste kans om de finale te bereiken. Hier is een overzicht van de geschatte kansen van elke vechter om de finale te bereiken, waarbij we aannemen dat de hoogste kanshebbers hun wedstrijden winnen.

  1. Bahram Rajabzadeh
  2. Tarik Khbabez
  3. Stefan Latescu
  4. Sergej Maslobojev

Bahram Rajabzadeh lijkt de meeste kans te hebben om de finale te halen, gevolgd door Tarik Khbabez en Stefan Latescu.

Tarik Khbabez vs Pascal Toure

De huidige kampioen, Tarik Khbabez, trok als eerste en daagde de top Franse licht zwaargewicht Pascal Toure uit. Deze uitdaging werd onmiddellijk geaccepteerd door de 28-jarige Toure. Khbabez heeft een indrukwekkend record van 50 overwinningen, 10 verliezen en 1 gelijkspel, met 28 knock-outs. Toure daarentegen heeft 20 overwinningen, 6 verliezen en 7 knock-outs. Khbabez heeft een winstpercentage van 82% en een knock-out percentage van 56%, wat hem een lichte voorsprong geeft in deze strijd. Toure, met een winstpercentage van 77% en een knock-out percentage van 35%, zal echter geen gemakkelijke tegenstander zijn.

Stefan Latescu vs Donegi Abena

De volgende keuze kwam van de Roemeense Stefan Latescu, die velen verraste door voormalig kampioen Donegi Abena uit te dagen. Latescu heeft een opmerkelijk record van 17 overwinningen en slechts 2 verliezen evenals 8 knock-outs. Met een record van 27 overwinningen 10 verliezen en 7 knock-outs heeft Abana een winstpercentage van 73%. Latescu is een lichte favoriet in deze wedstrijd met een winstpercentage van 89 procent en een knock-outpercentage van 47 procent.

Sergej Maslobojev vs Bogdan Stoica

Een andere voormalige kampioen Litouwer Sergej Maslobojev koos voor de derde kwartfinale zijn oude tegenstander Bogdan Stoica uit Roemenië. Maslobojev heeft een opmerkelijk record van 23 knock-outs en 38 overwinningen en 6 verliezen. Stoica is een geduchte tegenstander met een record van 58 overwinningen 14 verliezen en 40 knock-outs. Terwijl Maslobojev een winstpercentage van 86 procent en een knock-outpercentage van 61 procent heeft heeft Stoica een winstpercentage van 80 procent en een knock-outpercentage van 69 procent. Deze strijd belooft een intense confrontatie te worden.

Ibrahim El Bouni vs Bahram Rajabzadeh

De laatste kwartfinale wordt compleet gemaakt door de overgebleven vechters Ibrahim El Bouni uit Marokko en Bahram Rajabzadeh uit Azerbeidzjan. El Bouni heeft een record van 41 overwinningen 9 verliezen en 1 gelijkspel. Er zijn ook 22 knock-outs geweest. Rajabzadeh heeft een buitengewoon record van 59 knock-outs met 67 overwinningen en slechts 2 verliezen. Rajabzadeh heeft een winstpercentage van 97% en een knock-outpercentage van 88% terwijl El Bouni een winstpercentage van 80% en een knock-outpercentage van 54% heeft. Rajabzadeh is dus een zeer geloofwaardige winnaar.

Voorspellingen en Analyses

Bij het analyseren van de kansberekeningen voor elke vechter om de finale te bereiken, kunnen we enkele factoren overwegen, zoals het win-verlies record en het aantal knock-outs. Tarik Khbabez en Bahram Rajabzadeh lijken de grootste kanshebbers te zijn, gevolgd door Stefan Latescu en Sergej Maslobojev. De vechters zullen moeten vechten door intense en uitdagende rondes om hun plaats in de finale te bemachtigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws