? | Kickbokser slaat bodyguard aan puin van Floyd Mayweather! 'Had beter gekund' Boks Nieuws
Boks Nieuws

? | Kickbokser slaat bodyguard aan puin van Floyd Mayweather! 'Had beter gekund'

? | Kickbokser slaat bodyguard aan puin van Floyd Mayweather! 'Had beter gekund'

Bokslegende Floyd Mayweather's bodyguard Jizzy Mack werd via knock-out uitgeschakeld door K-1 kickboks-veteraan Kouzi. De Japanner toonde geen genade in de derde ronde bij Super Rizin in de Saitama Arena eerder vandaag.

Jizzy Mack, de bodyguard van Floyd Mayweather, kreeg het zwaar na de tweede ronde van zijn gevecht met K-1 kickboks-veteraan Kouzi en werd in de derde ronde uitgeschakeld. Met een gewicht van 42 pond zwaarder dan zijn ervaren tegenstander, probeerde Mack, ook bekend als Ray Sadeghi, zijn gewicht te gebruiken om het onvermijdelijke te vermijden.

Snel leeg geslagen

Omdat zijn benzinetank snel leeg raakte, werd hij aan het begin van de derde neergeslagen en raakte hij het canvas met zijn gezicht naar voren na een linkse hoek. Met een kickboksrecord van 31-16-2 vond Kouzi dat het wat beter had gekund en eerder de KO had moeten forceren.

Mack, Mayweather's bodyguard sinds 2013 en een centrale figuur in de "Money Fight" tussen Mayweather en Conor McGregor, leek blij om gewoon in de ring te zijn en zijn best te doen. Mayweather zelf stond eerder vandaag ook in de ring en sloeg de 30-jarige MMA-vechter Asakura knock-out.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws