Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde

Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde

Floyd Mayweather versloeg vandaag de Japanner en MMA-vechter Mikura Asakura door middel van een knock-out in de laatste seconde van ronde twee. Het bosgevecht vond plaat in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan.

De 45-jarige Mayweather maakte korte metten met de 15 jaar jongere Asakura een beruchte MMA-vechter. De Rizin organisatie had de twee samengebracht in een oefenwedstrijd, maar dat leek de bokslegende niet te boeien. Hij sloeg Asakura dan ook genadeloos KO in de laatste seconde van ronde 2.

Dik verdiend

Voordat de wedstrijd begon werd Mayweather niet al te vriendelijk begroet. In Japan is het traditie om vor een gevecht bloemen aan de vechters te geven. De mooi bos bloemen die voor Mayweather bestemd was werd hem bruut voor de voeten gesmeten.

Het zal Mayweather niet veel uitmaken, deze vult zijn zakken met het korte optreden door minimaal 20 miljoen mee naar huis te nemen. Niet slecht verdien voor een aantal minuten in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws