Joe Rogan waarschuwt Jake Paul voor Mike Tyson: 'Dit gaat zijn kop kosten' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Joe Rogan waarschuwt Jake Paul voor Mike Tyson: 'Dit gaat zijn kop kosten'

Joe Rogan waarschuwt Jake Paul voor Mike Tyson: 'Dit gaat zijn kop kosten'

Joe Rogan waarschuwt Jake Paul voor een gevecht met bokslegende Mike Tyson. De UFC-commentator en Podcaster benadrukt dat Tyson, ondanks zijn leeftijd, nog steeds in staat is om aanzienlijke schade aan te richten.

Clash der generaties

Jake Paul, 27 jaar oud, zal op 20 juli de boksring ingaan met Mike Tyson, die 30 jaar ouder is dan hij. Deze historische bokswedstrijd zal plaatsvinden in het AT&T Stadium en is het eerste boksevenement dat op Netflix wordt gestreamd.

Tijdens een aflevering van de Joe Rogan Experience bespraken Rogan en WWE-legende Ric Flair de gevaren die Tyson met zich meebrengt voor Paul. "Het enige wat hij niet wil doen, is vechten tegen Mike," suggereerde Nature Boy. Rogan voegde eraan toe: "Het kan me niet schelen dat hij 55 is, dat is nog steeds Mike Tyson. Die man kan je nog steeds flink toetakelen."

Tyson's ongeëvenaarde kracht en snelheid

Tyson, met een record van 56-6 en 44 knockouts, maakte in 2020 een comeback voor een exhibitie wedstrijd tegen bokslegende Roy Jones Jr. - een evenement waar Paul ook aan deelnam. Flair en Rogan benadrukten hoe goed Tyson bewoog en dat zijn kracht nog steeds aanwezig was tegen Jones.

"Toen ze Mike trainden voor dat gevecht tegen Roy Jones, gebruikten ze de modernste wetenschap. Als Jake Paul aan de andere kant van de ring staat en hij ziet Mike Tyson, alleen al bobben en weven, dan zal hij beseffen 'Oh mijn god, dat is echt Mike Tyson.' Op 55-jarige leeftijd is de kracht het laatste wat verdwijnt, maar de snelheid is er nog steeds."

Erkenning voor Jake Paul's boksvaardigheden

Hoewel Tyson's tijdloze felheid wordt geprezen, zijn Rogan en Flair het er ook over eens dat Paul legitieme boksvaardigheden heeft. "Vergeet dat Jake Paul een YouTube-persoonlijkheid is en kijk naar zijn boksen," zei Rogan, "Die jongen kan vechten - honderd procent. Dat gevecht tegen Tommy Fury heeft echt laten zien dat hij naar een split decision gaat tegen een legitieme ongeslagen bokser."

Paul stapt het gevecht in met een record van 9-1 met zes knockouts. The Problem Child sloeg Ryan Bourland knock-out in de eerste ronde, slechts enkele dagen voordat het gevecht met Tyson werd aangekondigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws