Woeste Mike Tyson haalt uit na klap fan! "maak hem af' (video) Nieuws
Nieuws

Woeste Mike Tyson haalt uit na klap fan! "maak hem af' (video)

Woeste Mike Tyson haalt uit na klap fan! "maak hem af' (video)

Mike Tyson verloor zijn kalmte nadat een fan hem per ongeluk in het gezicht sloeg tijdens een trainingssessie, terwijl hij bezig was met de pads.

Tyson, die zich momenteel voorbereidt op zijn zeer controversiële gevecht met YouTuber en professioneel bokser Jake Paul, werd duidelijk niet blij van de klap. Hij haalde dan ook uit naar de fan door te zeggen dat hij deze aan zou pakken als hij hem nog eens zou raken.

De aankondiging van zijn gevecht met Jake Paul vorige maand zorgde voor opschudding, met veel kritiek vanuit de hogere echelons van de bokswereld, vooral vanwege het aanzienlijke leeftijdsverschil van 31 jaar tussen de twee vechters.

Reactie van Tyson

Met zo'n belangrijk gevecht in het vooruitzicht, en gezien Tysons leeftijd waarop blessures waarschijnlijker zijn, was het duidelijk dat de voormalige zwaargewicht kampioen niet tevreden was met de fan.

Tyson waarschuwde hem duidelijk: "Rustig aan, rustig aan. Als iemand mij raakt, maak ik hem af," zei Tyson in de clip via zijn Snapchat. Hij voegde eraan toe: "Ik laat je alleen weten dat je een fout hebt gemaakt. Ik zal je afmaken." Hoewel Tyson leek af te zien van verdere actie, is Mike Tyson in het gezicht slaan niet iets wat je vaak wilt doen, tenzij je een fan bent van het ziekenhuis.

De Regels van het Gevecht

De regels voor het gevecht zijn onlangs bevestigd, waarbij het gevecht als een tentoonstellingswedstrijd wordt beschouwd in plaats van een professioneel gevecht. In een gesprek met Fox News bevestigde 'Iron Mike' dit, maar had hij een boodschap voor fans die teleurgesteld waren over dit nieuws, hen geruststellend dat het een echt gevecht zou worden.

"Dit wordt een tentoonstelling genoemd, maar als je opzoekt wat een tentoonstelling is, zul je geen van de regels vinden waaronder wij vechten. Dit is een gevecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws