NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen' Nieuws
Nieuws

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

Tommy Fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan. Nederlander Bas Rutten voormalig UFC-kampioen, biedt aan om Fury te trainen: 'Ik denk dat we wat schade kunnen aanrichten'.

Voormalig UFC-kampioen Bas Rutten heeft aangeboden om Tommy Fury te helpen trainen in zijn wedstrijd tegen Jake Paul. ,,Ik zou Tommy Fury heel graag willen trainen", zegt Rutten. ,,Ik hou van Tyson. Grote fan van deze man en ik denk dat we wat schade kunnen aanrichten."

We pakken hem

Hoewel Fury de toegang tot de Verenigde Staten is geweigerd voorafgaand aan hun geplande persconferentie, lijkt het erop dat Tommy Fury nog steeds vastbesloten is om de opkomst van Jake Paul te beëindigen.

Rutten suggereerde verder dat deelname aan de mindgames van Jake Paul niet het slechtste idee zou zijn voor Tommy Fury. ,,Ik denk dat als hij in zijn hoofd kan komen en een paar dingen kan laten zien die ik had en waarmee ik heel succesvol was tegen echt goede boksers in Nederland. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws