'Ik ga Mayweather slopen!' Oud-rivaal Moore beloofd heftige boksclash Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik ga Mayweather slopen!' Oud-rivaal Moore beloofd heftige boksclash

'Ik ga Mayweather slopen!' Oud-rivaal Moore beloofd heftige boksclash

Don Moore doet een gewaagde voorspelling, de voormalige sparringpartner van Floyd Mayweather zegt deze morgenavond geen spaan heel te laten van de bokslegende. Met inbegrip van oefenwedstrijden, heeft Floyd Mayweather nog nooit een professionele bokswedstrijd verloren. Moore zegt daar verandering in te zullen brengen.

Tijdens zijn legendarische carrière bouwde Mayweather een 50-0 record op. Sinds hij met pensioen ging na zijn TKO winst in de tiende ronde op Conor McGregor in 2017, nam Mayweather twee oefenwedstrijden aan tegen Tenshin Nasukawa en Logan Paul. Morgen staat hij tegenover zijn oude trainingspartner Moore die beloofd te zullen zegevieren.

Het zal plaatsvinden op helikopterplatform boven de 59e verdieping van het Burj Al Arab Hotel in Dubai. Terwijl mensen niets meer verwachten dan dat Mayweather het "gevecht" niet al te serieus neemt en een show opvoert zoals hij deed tegen Paul, beweert Moore dat hij het serieus neemt en zweert hij te doen wat niemand eerder heeft gedaan.

Ik heb de blauwdruk

,,Het is geen spelletje en ik beloof actie vanaf het begin. Hij heeft hard getraind. Ik heb hard getraind. We gaan de fans een geweldig gevecht geven", zegt Moore. ,,Puur boksen, Floyd weet dat ik een probleem ben, en hij kan worden verslagen zoals elke andere bokser. Ik ben nederig, maar ik ben ook een vechter, dus dit is zakelijk, niet persoonlijk." (gaat verder onder video).

,,Ik kan de eerste man zijn die Floyd Mayweather verslaat. Ik heb de blauwdruk. Roger Mayweather, de oom van Floyd, heeft me voorbereid om wie dan ook te verslaan." Of de woorden van Moore morgen waarheid worden zal zich moeten uitwijzen. Voor de Nederlandse fans is het gevecht live en gratis te zien, klik hier voor meer informatie hoe te kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws