Gratis gevecht Mayweather vs Moore live kijken 14 mei! 'Zo kan het' Nieuws
Nieuws

Gratis gevecht Mayweather vs Moore live kijken 14 mei! 'Zo kan het'

Gratis gevecht Mayweather vs Moore live kijken 14 mei! 'Zo kan het'

Floyd Mayweather treft aankomende zaterdag 14 mei Don Moore in Dubai. Je kunt het gevecht gratis kijken via de website van het AD.nl. Het gevecht vindt plaats tussen 19.00 en 22.00 uur Nederlandse tijd.

Bokslegende Mayweather keert zaterdag terug naar de ring en zal vechten tegen Moore op het heliplatform van het Burj Al Arab in Dubai. Het gevecht is exclusief en gratis te zien op AD.nl en in de App van de krant.

Waar kun je de livestream vinden?

In Nederland zal het gevecht gratis en exclusief te volgen zijn via via ad.nl/mayweather, je moet dan wel even een gratis account aanmaken. Als je bent ingelogd kun je kijken. Na afloop kun je ook de samenvatting en hoogtepunten bekijken via deze link.

Niet alleen Mayweather en Moore vechten maar ook de andere bokswedstrijden zijn interessant. Te zien zullen zijn Anderson Silva en Bruno Machado, Delfine Persoon en Elhem Mekhaled en Badou Jack en Hany Atiyo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws