Voor kooivechter Denise Kielholtz is verliezen vanavond geen optie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Voor kooivechter Denise Kielholtz is verliezen vanavond geen optie

Voor kooivechter Denise Kielholtz is verliezen vanavond geen optie

Toen Denise Kielholtz voor het laatst de OVO Arena Wembley in Londen binnenstapte, won zij haar gevecht in 32 seconden. Dit keer is Kana Watanabe de tegenstander bij Bellator 281 vanavond. Als het aan Kielholtz ligt pakt zij weer de winst.

De immer vriendelijke 33-jarige Kielholtz is in de MMA-kooi een echt vechtbeest. Dat heeft de Nederlandse al meerdere malen bewezen. Vanavond vecht Kielholtz tegen Watanabe in wat voor de atlete een stap dichterbij een titelgevecht kan zijn. Deze is in handen van Liz Carmouche die de titel veroverde in april op Juliana Velasquez.

Volgens Kielholtz heeft Velasquez dit compleet aan zichzelf te wijten. Scheidsrechter Mike Beltran sprong in en stopte het gevecht. Een beslissing waartegen Velasquez en haar team onmiddellijk protesteerden. Maar Kielholtz vindt dat de scheidsrechter de juiste beslissing heeft genomen en Velasquez moet het gewoon accepteren.

Voor de titel

,,Ik denk dat de scheidsrechter zo ervaren is, en op dat moment voelt hij zo om het te stoppen", zegt Kielholtz. ,,Dus ik denk dat de scheidsrechter het goed heeft gedaan, en daarna kun je niet klagen en zeggen dat het de schuld van de scheidsrechter is, maar de enige foute ben jijzelf." Kielholtz die in Londen onder andere wordt bijgestaan door haar man topkickboksers Hedsy Gerges zal vanavond met het verslaan van Watanabe een stap dichterbij die fel begeerde vlieggewicht titel kunnen komen.

Het gevecht tegen de in lengte grotere Watanabe zal geen makkie worden, maar Kielholtz heeft een gameplan en is vastberaden zich daar aan te houden. ,,Zolang ik mij aan dat plan hou kan Watanabe het vergeten en pak ik de winst." Het gevecht van Kielholtz tegen Watanabe is vanavond te zien op Spike, het Bellator start om 22:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws