'Ik ben met pensioen, niet dood': Bokslegende over comeback gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik ben met pensioen, niet dood': Bokslegende over comeback gevecht

'Ik ben met pensioen, niet dood': Bokslegende over comeback gevecht

Ricky Hatton staat zijn aanstaande combeack tegen de Mexicaanse grootheid Marco Antonio Barrera, tegen wie hij op 2 juli zal boksen in Manchester, Engeland.

De demowedstrijd wordt verdeeld over acht rondes. Hatton zegt dat mensen hem vroegen: ‘waarom?’ En de 43-jarige zegt dat het voor de lol zal zijn en om mensen op te vrolijken, dat er geen volledige of ‘echte’ zal comeback zijn.

,,Als je helden een comeback maken of een demo doen, wil je niet dat ze gewond raken en dat zal niemand willen zien", zei Hatton over de terugkeer in juli. ,,Het zal competitief zijn, want ik laat niemand naar Manchester komen om af te gaan en ik weet zeker dat Barrera niet wil dat hem dat wordt aangedaan. "

,,Mensen hebben tegen me gezegd: 'Ricky, waarom doe je het? We willen niet dat je gewond raakt.' Geloof me, heb vertrouwen in The Hitman, je zult me ​​niet gewond zien raken." Hatton zegt dat het op 2 juli een "feest" zal zijn, met ook muzikale acts en MMA-vechters.

Het evenement, genaamd "The Hitman Rises", heeft volgens Hatton al veel tickets verkocht. Hatton was natuurlijk altijd een geweldige bokser, een vechter met een absoluut leger van fans en supporters. Hatton zegt dat hij de kans heeft om dat oorverdovende en enorm inspirerende gejuich van de menigte opnieuw te horen en dat dit nog een reden is dat hij terugkomt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws