Bokslegende Ricky Hatton (43) maakt comeback naar de ring Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Ricky Hatton (43) maakt comeback naar de ring

Bokslegende Ricky Hatton (43) maakt comeback naar de ring

Ricky Hatton zal op 43-jarige leeftijd zijn comeback maken tegen Marco Antonio Barrera in een oefengevecht in Mike Tyson-stijl van acht ronden.

De voormalige topbokser heeft bevestigd aan Sun Sport dat hij terugkeert naar de ring om het op te nemen tegen Barrera. De 43-jarige bokslegende uit Manchester maakt op 2 juli zijn comeback tegen de 48-jarige Mexicaan in Manchester tijdens een oefengevecht van acht ronden.

Manny Pacquiao

Hatton ging aanvankelijk met pensioen in 2009 nadat hij werd verslagen door een tweede ronde TKO in Las Vegas door Manny Pacquiao. Maar drie jaar later maakte hij een comeback, om in de negende ronde te stranden tegen Vyacheslav Senchenko.

Barrera, die in 2009 werd verslagen door de Brit Amir Khan, vocht voor het laatst in 2011 toen hij Jose Arias versloeg. Hatton trok zich terug met een record van 67 overwinningen van zijn 75 gevechten, waarvan 44 via knock-out, met één no contest.

De Brit behaalde tijdens zijn regeer periode wereldtitels in drie verschillende gewichtsklassen en stond ook tweemaal tegenover Pacquiao, waarbij hij beide keren verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws