'Door de hel!' UFC'er belooft zwaar titelgevecht dit weekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Door de hel!' UFC'er belooft zwaar titelgevecht dit weekend

'Door de hel!' UFC'er belooft zwaar titelgevecht dit weekend

Justin Gaethje waarschuwt UFC lichtgewicht Charles Oliveira. Deze zal door de hel moeten wil hij zijn titel behouden. Aankomend weekend daagt Gaethje de kampioen uit voor de titel tijdens UFC 274.

De Amerikaan belooft Oliveira een zwaar gevecht wat gevoed wordt door de bewering van dat kampioen Gaethje een opgever noemde. UFC 274 wordt Gaethje's tweede poging om de titel te claimen, nadat hij in 2020 een interim-titel won tegen Tony Ferguson.

Hij zal door de hel moeten

Kort daarna kwam hij tekort in zijn poging om de titels te verenigen tegen Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 254. Een derde titelkans is verre van een garantie en daarom is Gaethje, dit wetende, van plan een onberispelijke prestatie neer te zetten om ervoor te zorgen dat hij de klus deze keer geklaard krijgt.

,,Ik ga perfect zijn, en ik zal 25 minuten een last zijn", zei Gaethje. ,,Als hij me kan verslaan, dan kudos voor hem, maar hij zal door de hel moeten lopen, zoals Khabib deed. "

Gaethje zegt dat Oliveira het niet zal redden. ,,Hij is niet zo krachtig, hij heeft niet de structuur, hij heeft niet het frame en hij heeft geen explosieve takedowns. Buiten dat kan hij maar beter elke dag bidden dat hij me op de grond krijgt. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws