Gevecht Fury vs Usyk is aan! Contracten zijn getekend voor wedstrijd in Saoedi-Arabië Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht Fury vs Usyk is aan! Contracten zijn getekend voor wedstrijd in Saoedi-Arabië

Gevecht Fury vs Usyk is aan! Contracten zijn getekend voor wedstrijd in Saoedi-Arabië

Tyson Fury en Oleksandr Usyk hebben de contracten ondertekend voor een langverwacht en historisch gevecht om de onbetwiste zwaargewicht kampioenstitel. Dit sensationele gevecht zal plaatsvinden Saoedi-Arabië, het nieuws is vandaag eindelijk bevestigd!

Dit gevecht der titanen wordt naar verwachting een van de grootste sportevenementen van het jaar, en het zal fans over de hele wereld in extase brengen. De vraag die nu op ieders lippen brandt, is: wanneer zal dit epische duel precies plaatsvinden?

Wanneer is Tyson Fury vs Oleksandr Usyk?

Hoewel de exacte datum nog niet definitief is vastgesteld, zijn er sterke aanwijzingen dat we het gevecht kunnen verwachten op 23 december van dit jaar of mogelijk in januari. Dit betekent dat de feestdagen extra speciaal zullen worden voor boksfans over de hele wereld, want Fury en Usyk zullen de ring betreden om te strijden voor de ultieme glorie.

Maar dat is nog niet alles! Voordat Fury zich op Usyk richt, heeft hij nog een ander indrukwekkend gevecht op de agenda staan. Op 28 oktober zal de Gypsy King het opnemen tegen niemand minder dan de voormalige UFC-zwaargewicht kampioen, Francis Ngannou. Deze unieke clash van vechtsportwereld en zal ook plaatsvinden in Saoedi-Arabië, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen.

Het gevecht tegen Ngannou zal ongetwijfeld een uitstekende voorbereiding zijn voor Fury op zijn strijd tegen Usyk, maar dat betekent niet dat hij zijn tegenstander lichtzinnig zal nemen. Ngannou staat bekend om zijn verwoestende kracht en bliksemsnelle knock-outs, wat het gevecht tot een waar vuurwerk zal maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws