'Fury gaat KO!' Whyte doorbreekt stilte vlak voor gevecht met bokskoning Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Fury gaat KO!' Whyte doorbreekt stilte vlak voor gevecht met bokskoning

'Fury gaat KO!' Whyte doorbreekt stilte vlak voor gevecht met bokskoning

Dillian Whyte heeft eindelijk zijn stilzwijgen doorbroken en zegt ​​dat hij 'klaar' is voor de cruciale zwaargewicht confrontatie van volgend weekend met Tyson Fury in Wembley Stadium, Londen.

Tot nu hield Whyte het stilzwijgen ertoe en kwam de bokser niet opdagen op verplichte momenten om het gevecht te promoten. dit zette kwaad bloed bij de promotor van het gevecht, Frank Warren. ,,Het enige wat ik wil van Dillian Whyte is wat er in het contract staat", verklaarde Warren eerder.

,,Niets meer niets minder. En tot nu toe heeft hij dat niet gedaan. Hij is in overtreding. Dat heeft hij niet gedaan." Ook Fury was niet echt gecharmeerd en haalde zijn gebruikelijke trash talk uit de kast en ging los op zijn rivaal.

Lets Go

Via twitter laat Whyte weten er klaar voor te zijn als hij zaterdag 23 april Fury tegemoet treed. Samen met een video die hem in training laat zien, schreef Whyte: ,,Ik ben er klaar voor. Ik kijk er naar uit om iedereen te zien op 23 april in Wembley Stadium. LetsGooo!!!!"

Eerder verklaarde Whyte dat Fury slapen de ring zou verlaten en knock-out zou gaan. Whyte maakt zich nu op voor zijn eerste uitdaging voor de wereldtitel in het zwaargewicht na jaren van wachten. Meer dan 1.000 dagen zat hij op de reservebank van boksbond WBC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws