'Slordige Tyson Fury gaat gesloopt worden door Dillian Whyte!'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Slordige Tyson Fury gaat gesloopt worden door Dillian Whyte!’

‘Slordige Tyson Fury gaat gesloopt worden door Dillian Whyte!’

'Slordige Tyson Fury gaat gesloopt worden door Dillian Whyte!'

Eddie Hearn, bokspromotor zegt dat hij verwacht dat WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury op een bepaald punt in zijn gevecht tegen Dillian Whyte op 23 april “slordig” zal worden. Wat de Britse bokskoning een verlies zal opleveren.

Promotor Hearn denkt dat Fury, 32, zichzelf open zal laten, zoals hij deed in zijn laatste gevecht tegen Deontay Wilder. Whyte zal profiteren van de situatie door hem vast te pakken. Waarop vervolgens Whyte uit zal halen met zijn krachtige linkse hoek en Fury tegen de vlakte zal slaan.

Whyte (28-2, 19 KO’s) toonde een jaar geleden in zijn laatste gevecht tegen Alexander Povetkin dat zijn kracht nog steeds even dodelijk is als altijd. Hij schakelde de 41-jarige Rus uit in de vierde ronde. Fury en Whyte zijn de headliners op 23 april in het Wembley Stadium in Londen, Engeland.

Hij wordt slordig

,,Ik wil hem de wereldtitel in het zwaargewicht zien winnen, en ik wil hem dat zien doen”, zei Eddie Hearn tegen Fight Stars TV over Dillian Whyte die Fury zal verslaan. ,,Op papier is Tyson Fury de beste zwaargewicht ter wereld. Hij is de favoriet in het gevecht. ” (Gaat verder onder video).

,,Maar ik heb gewoon het gevoel dat Dillian Whyte zo moeilijk te verslaan is, hij is zo sterk, en hij is zo’n goede body puncher, en hij heeft zo’n goede linkse hoek”, aldus Hearn. ,,Fury wordt gewoon slordig in het gevecht. Ik geloof echt dat Whyte het gevecht kan winnen. Het is een zwaar gevecht, maar ik geloof dat hij het kan winnen.”

Bekijk ook

Moordtafereel in 3x3 MMA-gevecht

‘Wat een gek!’ Moordtafereel in 3 vs 3 MMA-gevecht | video

Deze kon niet verder en werd de MMA-kooi....

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

Gaat beruchte rapper Tekashi 6IX9INE boksen?

De beruchte rapper is gespot tijdens het trainen.

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat

TCOB! Vechtboy slaat ze allemaal plat (video)

Taking Care Of Business is een term die in de Engelse taal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page