Expert voorspelt snelle ondergang Anthony Joshua: 'Die man is gevaarlijk' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Expert voorspelt snelle ondergang Anthony Joshua: 'Die man is gevaarlijk'

Expert voorspelt snelle ondergang Anthony Joshua: 'Die man is gevaarlijk'

In een opmerkelijke uitspraak heeft voormalig wereldkampioen Carl Froch voorspeld dat Deontay Wilder Anthony Joshua in minder dan drie minuten knock-out zal slaan in hun langverwachte zwaargewicht confrontatie. Deze voorspelling komt terwijl Joshua en Wilder zich voorbereiden op hun respectievelijke gevechten later deze maand.

Froch's onheilspellende voorspelling voor Joshua

Froch, bekend om zijn directe en ongezouten meningen, heeft weinig vertrouwen in Joshua's kansen tegen Wilder. "Deontay Wilder slaat hem in één ronde knock-out," verklaarde Froch in de In The Zone podcast. Hij gelooft dat Wilder's kracht en Joshua's huidige terughoudendheid in de ring een gevaarlijke combinatie vormen.

Na zijn splitsing met trainer Rob McCracken, traint Joshua nu onder Derrick James in Dallas en werkt samen met Ben Davison, de voormalige trainer van Tyson Fury. Deze veranderingen in zijn trainingsregime kunnen cruciaal zijn voor zijn aanstaande gevechten en mogelijke confrontatie met Wilder.

De stakes: Een carrière-definiërende confrontatie

De mogelijke confrontatie tussen Joshua en Wilder wordt gezien als een carrière-definiërend moment voor beide vechters. Froch waarschuwt dat een nederlaag voor Joshua het einde van zijn carrière zou kunnen betekenen, terwijl een overwinning zijn positie als een van de top zwaargewichten zou bevestigen.

Met deze spannende ontwikkelingen in de bokswereld, wachten fans en experts wereldwijd met spanning af hoe deze gevechten zich zullen ontvouwen en wat de toekomst in petto heeft voor deze topatleten. De confrontatie tussen Joshua en Wilder belooft een van de meest opwindende gevechten in de recente boksgeschiedenis te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws