🎥 Ex-Glory Menshikov's deelt vernietigende knockout uit: 'Het gevecht van het jaar?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Ex-Glory Menshikov's deelt vernietigende knockout uit: 'Het gevecht van het jaar?'

🎥 Ex-Glory Menshikov's deelt vernietigende knockout uit: 'Het gevecht van het jaar?'

In een adembenemende vertoning van Muay Thai-vaardigheden, heeft Dmitry Menshikov de Muay Thai-wereld opgeschud met een verbluffende eerste-ronde knockout van Mouhcine "The Assassin" Chafi tijdens ONE Fight Night 17 in het Lumpinee Boxing Stadium.

"Koud als IJs" Menshikov domineert

Dmitry Menshikov, bekend om zijn ijzige kalmte in de ring, leefde zijn reputatie na door een dominante prestatie te leveren tegen zijn Spaans-Marokkaanse tegenstander. Menshikov, die een vroege acht-telling scoorde, liet zien dat hij niet alleen een krachtige vechter is, maar ook een strategische.

Ondanks een vroege tegenslag, vocht Chafi terug met een reeks krachtige knieën, stoten, en ellebogen. Echter, Menshikov's vermogen om een opening te vinden in Chafi's wilde aanval was de sleutel tot zijn overwinning. Een verwoestende linkerhaak zorgde voor een spectaculaire knock-out, tot grote vreugde van het publiek.

Op weg naar de top

Deze overwinning verbetert Menshikov's indrukwekkende professionele record naar 29-2 en brengt hem een stap dichter bij een herkansing tegen divisiekoning Regian Eersel. Met een bonus van US$50.000 op zak en een groeiende reputatie in de Muay Thai-wereld, is Menshikov ongetwijfeld een vechter om in de gaten te houden.

Deze wedstrijd, die de essentie van Muay Thai-krijgskunst en sportieve uitmuntendheid belichaamt, zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest memorabele momenten in ONE Championship-geschiedenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws