Ex-UFC-Ster Till over mislukt boksdebuut: 'Laffe tegenstander' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ex-UFC-Ster Till over mislukt boksdebuut: 'Laffe tegenstander'

Ex-UFC-Ster Till over mislukt boksdebuut: 'Laffe tegenstander'

Darren Till, voormalig titelkandidaat in de UFC, heeft zich uitgelaten over de wilde vechtpartij met zijn tegenstander na hun bokswedstrijd op Social Knockout 3 in Dubai afgelopen weekend

Till versloeg op zaterdag in Dubai MMA-vechter Mohammad Mutie met een technische knock-out (TKO) tijdens zijn boksdebuut. Dit was zijn langverwachte terugkeer in de vechtsport na een pauze van meerdere jaren.

Till: "Hij is een lachertje!"

Helaas haalt het incident na Till vs. Mutie meer krantenkoppen dan de wedstrijd zelf. Nadat Till zijn tegenstander per ongeluk achter op het hoofd lijkt te hebben geslagen, ontstond er een heftige verbale woordenwisseling tussen beide kampen die al snel fysiek werd.

"Man, je bent een MMA-vechter, dit soort dingen gebeuren," zei Till over de reactie van zijn tegenstander op de stoot achter op het hoofd. "Lig je 20 minuten op de grond te rollen? Ik kijk hem gewoon met ongeloof aan, zoiets van 'Gebeurt dit echt tijdens mijn terugkeer?'. Hij wilde gewoon een manier om eronderuit te komen..."

Ik wild hem pakken

"Deze gast is gewoon een lachertje...komt naar me toe en zegt 'Ik wilde vechten, de scheidsrechter liet me niet vechten!'. Excuses...ging terug naar mijn kickbokstijd en tilde mijn been op. Misschien had ik dat niet moeten doen, want ten eerste zijn we in de VAE en had ik in grote problemen kunnen komen."

"Ik ben ook een straatvechter, dus ging ik een beetje door het lint en probeerde hem te pakken te krijgen...iemand trapte tegen mijn hoofd en was daar niet blij mee. Ga er niet te veel over zeggen [daarover], maar ik ben mijn hele leven al in vechtpartijen en chaos beland."

Mogelijke disciplinaire maatregelen onbekend

Op dit moment is het onduidelijk of Till of Mutie verdere straffen krijgen voor de vechtpartij na afloop van de wedstrijd. Till zou oorspronkelijk tegen Julio César Chávez Jr. vechten op de kaart van Jake Paul vs. Mike Tyson op 20 juli, maar die partij werd geschrapt.

Voor afgelopen weekend had Till niet meer gevochten sinds zijn nederlaag tegen de huidige UFC-kampioen Dricus du Plessis op UFC 282.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws