🎥 Waanzin! Boksdebuut Darren Till eindigt in massale vechtpartij! Nieuws
Nieuws

🎥 Waanzin! Boksdebuut Darren Till eindigt in massale vechtpartij!

🎥 Waanzin! Boksdebuut Darren Till eindigt in massale vechtpartij!

Het vechtleven van Darren Till blijft onvoorspelbaar. Op zaterdagavond nam Till deel aan het Social Knockout 3 evenement in de Coca-Cola Arena in Dubai. Zijn tegenstander was influencer Mohammad Mutie, en de bokswedstrijd eindigde in drama.

Tijdens een clinch landde Till een achterhandse stoot op Mutie's achterhoofd. Het leek onschuldig, maar Mutie deed alsof hij ernstig geblesseerd was. Hij viel op het canvas en had de scheidsrechter en dokter nodig om hem te controleren.

De wedstrijd werd afgebroken, maar kort daarna stond Mutie weer op en benaderde Till op een vijandige manier. Hij werd fysiek en begon een vechtpartij met meerdere anderen die de ring in kwamen rennen. Uiteindelijk werden ze gescheiden en hielden de gemoederen gelukkig op. Vervolgens kwamen beide mannen naar het midden van de ring en werd Till uitgeroepen tot winnaar via TKO.

Till: "Hij is een lafaard die me aanviel"

"Dit is vechten - je krijgt klappen", zei Till in zijn interview na de wedstrijd. "Als je niet wilt doorvechten, vecht dan niet. Hij is geen echte vechter. Hij probeert een vechter te zijn. Een lafaard. En dan, terwijl ik me rustig gedraag, komt hij naar me toe en valt me aan met zijn team. Ik moest mezelf verdedigen, dus sorry daarvoor jongens. Echt waar."

Till, 31, zou oorspronkelijk op 20 juli in Texas zijn boksdebuut maken tegen Julio Cesar Chavez Jr. Echter, toen de hoofdpartij van die kaart tussen Jake Paul en Mike Tyson werd uitgesteld, werd zijn gevecht geschrapt.

De Brit besloot vervolgens om het aanbod op Social Knockout 3 aan te nemen, maar gaf na afloop toe dat het een totaal onserieuze aangelegenheid was, zoals de afloop wel bewees.

Till daagt Jake Paul, Tommy Fury en Mike Perry uit

"Ik nam deze wedstrijd op vijf dagen notice aan tegen deze lafaard - hij wilde niet vechten", zei Till. "Ik wilde gewoon de ring in stappen en wat lol trappen. Er zijn gasten die echt willen vechten. Jake Paul, Tommy Fury, Mike Perry. Ze rennen allemaal weg, die angstige lafaards. Ze willen niet tegen mij vechten. Dat beloof ik je. Ik zweer het bij god, ik ben geen vier-rondes, twee-minuten vechter. Ik ben een acht-rondes, drie-minuten vechter en ik zal ze vermorzelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws