Eindelijk! Terence Crawford tegen Errol Spence Jr. boksklassieker officieel voor juli dit jaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Eindelijk! Terence Crawford tegen Errol Spence Jr. boksklassieker officieel voor juli dit jaar

Eindelijk! Terence Crawford tegen Errol Spence Jr. boksklassieker officieel voor juli dit jaar

Terence Crawford tegen Errol Spence Jr. is eindelijk officieel voor 29 juli in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Dit wordt waarschijnlijk een van de meest grote bokswedstrijden ooit.

Een van de grootste gevechten in het boksen is eindelijk daar. Terence Crawford en Errol Spence Jr. zullen elkaar ontmoeten in hun langverwachte partij op 29 juli in het T-Mobile Arena in Las Vegas. Crawford en Spence maakten vandaag allebei de wedstrijd officieel bekend.

"Het wachten is voorbij", aldus Crawford op Instagram. "Het is game time, eindelijk geven we de fans wat ze willen", zei Spence op Instagram. Volgens ESPN zijn de voorwaarden voor de wedstrijd onder meer een rematch-clausule voor beide boksers.

Het wachten is voorbij

Crawford, 35 en Spence, 33, worden algemeen beschouwd als twee van de beste weltergewicht boksers ter wereld. Nu lijkt het erop dat het gevecht waarom de fans zo lang hebben gevraagd eindelijk officieel is. Dit wordt volgens de experts een echt Blockbuster gevecht.

De bokswedstrijd tussen Crawford en Spence vindt plaats op dezelfde avond als UFC 292, met daarin onder andere Dustin Poirier tegen Justin Gaethje 2 en Jan Blachowicz tegen Alex Pereira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws