Topbokser Errol Spence Jr aan de dood ontsnapt | video Nieuws
Nieuws

Topbokser Errol Spence Jr aan de dood ontsnapt | video

Topbokser Errol Spence Jr aan de dood ontsnapt | video

Errol Spence Jr huidig ​​WBA-, IBF- en WBO-kampioen weltergewicht, ontsnapte eerder vandaag aan de dood na een auto ongeluk. Een 14-jarige jongen die de auto van zijn ouders ongevraagd had meegenomen botste frontaal op de auto van de bokser.

Drie jaar na het spectaculaire auto-ongeluk dat de kampioen Errol Spence had, ging het vandaag weer mis in zijn thuisstad Dallas. Een 14 jarige jongen die in de auto van zijn ouders reed veroorzaakte een frontale botsing.

Wat een klootzak

"De klootzak raakte mij, het verneukte mijn been. Het is te gek", zei Spence. "Hij reed door rood. Dat gebeurt me altijd. Ik zag hem aankomen." Gelukkig kan de topbokser het navertellen en filmde de ravage. Ook zei deze blij te zijn dat zijn kinderen niet in de auto zaten.

In 2019 reed Spence Jr zijn dikke Ferarri sportwagen in de prak. Hij veroorzaaktw een frontale botsing met een lantarenpaal. De bokser zat met een slok op achter het stuur en moest lange tijd revalideren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws