Bokscarrière Anthony Joshua voorbij! 'Of hij moet dit doen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokscarrière Anthony Joshua voorbij! 'Of hij moet dit doen'

Bokscarrière Anthony Joshua voorbij! 'Of hij moet dit doen'

De carrière van Anthony Joshua zou 'helemaal voorbij' zijn als hij zijn volgende gevecht in april verliest, geeft Eddie Hearn toe. Maar de promotor is ervan overtuigd dat de overwinning zal leiden tot een groot zwaargewicht gevecht in de zomer.

De promotor van Anthony Joshua, Eddie Hearn, heeft toegegeven dat een nederlaag bij zijn terugkeer in actie het einde van zijn carrière zou betekenen. Maar sprak het vertrouwen uit dat succes deel zou kunnen uitmaken van de reis van de ster om drievoudig wereldkampioen zwaargewicht te worden.

Anthony Joshua moet wel winnen

Joshua zal naar de Verenigde Staten reizen om zich aan te sluiten bij zijn nieuwe team, dat nog moet worden aangekondigd, terwijl hij zich voorbereidt om in april terug te keren naar de ring. Hearn vertelde iFL TV dat de tegenstander nog moet worden afgerond. Maar dat het gevecht naar verwachting op 1 april zal plaatsvinden in de O2 Arena in Londen. Dillian Whyte wordt genoemd als potentiële opponent.

,,Anthony moet dit gevecht wel winnen, anders is zijn geloofwaardigheid als een van de grootste boksers ooit voorbij", zei Hearn. Voor Joshua ligt er dus extra druk op het gevecht in April waarvan gezegd wordt dat deze zal leiden tot een clash met Deontay Wilder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws