🎥 Echte bokser Tommy Fury wint van huilende influencer KSI: 'Ik ben beroofd van de winst' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Echte bokser Tommy Fury wint van huilende influencer KSI: 'Ik ben beroofd van de winst'

🎥 Echte bokser Tommy Fury wint van huilende influencer KSI: 'Ik ben beroofd van de winst'

Tommy Fury heeft eerder vandaag gewonnen van KSI in de meest opvallende show van Misfits Boxing tot nu toe. Fury won met een meerderheidsbeslissing van KSI in de headliner vandaag, met scores van 57-56 op twee jurylid kaarten en een gelijkspel van 57-57 op een andere kaart.

Het gevecht (zie video verderop in dit artikel), brengt Fury naar een record van 10-0 (4 KO). Het was KSI's tweede echte professionele gevecht, waardoor hij nu officieel 1-1 is in het professionele boksen. Dit was een verschrikkelijk gevecht, waarbij Fury in de tweede ronde een punt verloor vanwege herhaalde stoten in het achterhoofd. Terwijl de belangrijkste strategie van KSI leek te zijn om op afstand rond te springen en dan de ene beweging te herhalen waarbij hij met een rechtse stoot uithaalde en Fury vastgreep als hij miste.

De meerderheid van het gevecht bestond uit clinchen, omdat KSI misschien één van die rechtse stoten landde die enige gevolgen hadden in het gevecht, en dat was vroeg in het gevecht. Fury beweerde dat hij in de aanloop naar het gevecht geblesseerd was en ontweek vragen over of hij hier had gefaald, nadat hij voortdurend had beweerd dat hij, de "echte bokser," KSI zou knock-out slaan.

KSI verliest van Tommy Fury en barst in tranen uit

"Ik kon mijn rechterhand zes weken niet gebruiken, ik maak geen excuses," zei Fury. "Ik heb mijn uiterste best gedaan en dat is alles wat ik kan doen. Er zal nooit meer een Tyson Fury zijn, ik probeer gewoon de beste Tommy Fury te zijn die ik kan zijn. "Hij is een lastige vechter, dat moet ik toegeven, maar ik heb vanavond de overwinning behaald. We zijn 10-0. Er is veel gedoe geweest in de aanloop, het is zoals het is. Hij gaat zijn weg, ik ga de mijne. Ik ben klaar met al deze onzin, deze cross-over onzin."

Fury zei vervolgens dat hij open stond voor een gevecht tegen een van de Paul-broers, dus zijn afscheid van de cross-over lijkt blijkbaar niet officieel te zijn. KSI kwam naar voren en noemde het gevecht een beroving, en daarna ruzieden ze tot Fury vertrok. KSI, wiens bedrijf het evenement promootte, leek te suggereren dat er een samenzwering tegen hem was, wat belachelijk is. Als je de manier vergelijkt waarop hij zijn verlies tegen Tommy Fury nam met hoe Jake Paul dat deed, moet je zeggen dat Jake Paul er veel professioneler uitziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws