UFC-ster Conor McGregor daagt KSI opnieuw uit voor gevecht na verliezen bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor daagt KSI opnieuw uit voor gevecht na verliezen bokswedstrijd

UFC-ster Conor McGregor daagt KSI opnieuw uit voor gevecht na verliezen bokswedstrijd

Conor McGregor maakt een verrassende ommekeer door YouTube-bokser KSI opnieuw uit te dagen voor een gevecht na diens nederlaag tegen Tommy Fury. Ook was de Ierse superster onder de indruk van de bokskwaliteiten van zijn vriend Dillon Danis die van Logan Paul verloor.

De social media-ster KSI verloor van Fury op de Misfits Boxing Prime-kaart in Manchester gisteravond. Het trage gevecht bevatte meer clinchen dan boksen, en Fury wist een gênante nederlaag te voorkomen door op twee jurykaarten de overwinning te behalen, ondanks een aftrek van een punt in de tweede ronde.

McGregor reageerde op KSI's nederlaag door te tweeten: "Weet je wat. Een gevecht tussen mij en KSI is opwindend. Een sappige 'nixer' noemde ik ze vroeger toen ik loodgieter was, nu ben ik op de Lambo-jacht en hij rijdt in een Huracan." KSI liep naar de ring op zijn debuutsingle 'Lamborghini' en kwam ook het podium op met de supercar.

Conor McGregor wil KSI ontmoeten in een gevecht

Terwijl hij een video plaatste van zichzelf terwijl hij het gevecht bekeek vanaf zijn Lamborghini-jacht, zei McGregor: "Ik ben de beste, jongen. Hier is de Lambo-auto en dit is het Lambo-jacht, toch! Hij zit in de Lambo-auto en ik zit in de Lambo-jacht met de goede voorraad Whiskey, toch." De Ier bespotte KSI ook door te tweeten: "Zes rondes f*** op OnlyFans."

McGregor daagde KSI voor het eerst uit voor een gevecht terwijl ze aanwezig waren bij Anthony Joshua's KO-overwinning tegen Robert Helenius in augustus. De voormalige tweevoudig wereldkampioen wilde KSI in een gevecht zonder bokshandschoenen ontmoeten, maar trok later zijn uitdaging terug. "Ah, hij was daar, het was gewoon een beetje gekkigheid," vertelde McGregor toen hem werd gevraagd waarom hij KSI had uitgedaagd. "Ik ben niet geïnteresseerd."

Dillon Danis kan best wel boksen

McGregor was ook uitgesproken over zijn teamgenoot Dillon Danis, die deelnam aan het tweede deel van de 'dubbele hoofdpartij' tegen YouTube-bokser Logan Paul. Danis deelde nauwelijks enige stoten uit in het gevecht en werd gediskwalificeerd in de laatste ronde nadat hij probeerde zijn rivaal te wurgen. Ook brak er chaos uit in de ring.

"Zijn jullie niet vermaakt? Ik was onder de indruk [van Danis], goede stoten. Hij moest die stoten laten gaan, sommige van die stoten die hij uitdeelde waren in orde. Hij moest ze gewoon wat meer laten gaan. Wat heeft die kerel [Paul] trouwens gedaan? Je hebt hem niet eens laten wankelen, je hebt hem niet eens pijn gedaan. Jullie hebben niets gedaan, jongens, kom op!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws