Deontay Wilder sluit zich aan bij nieuwe boksorganisatie in Saudi-Arabië Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder sluit zich aan bij nieuwe boksorganisatie in Saudi-Arabië

Deontay Wilder sluit zich aan bij nieuwe boksorganisatie in Saudi-Arabië

Deontay Wilder heeft naar verluidt ingestemd met een contract bij Skill Challenge Promotions, een nieuwe organisatie gevestigd in Saudi-Arabië.

Topbokser Devin Haney staat ook op het punt om bij het bedrijf te tekenen. Skill Challenge Promotions heeft eerder dit jaar al interesse getoond in het organiseren van een zwaargewicht evenement met Wilder, Anthony Joshua, Tyson Fury en Oleksandr Usyk op hetzelfde programma.

Er is niet veel bekend over Skill Challenge, maar het staat onder leiding van voormalig kickbokskampioen Amer Abdallah, die verantwoording aflegt aan prins Khalid bin Abdulaziz, de oprichter van het bedrijf.

De organisatie heeft recentelijk Oleksandr Usyk aangetrokken, Abdallah beweert geen banden meer te hebben met de Ierse crimineel Daniel Kinahan. Abdallah overweegt juridische stappen tegen iedereen die beweert dat Kinahan nog betrokken is bij zijn bedrijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws